cabecera noticies

FGC guanya la 1a edició del Premi Infraestructura per la perllongació del metro del Vallès a Sabadell

Concedit pel Consell Assessor d'Infraestructures de Catalunya

FGC guanya la 1a edició del Premi Infraestructura  per la perllongació del metro del Vallès a Sabadell

 

 

 

Aquest vespre, en el decurs de la celebració de la “Nit de les Infraestructures” que s’ha dut a terme a la seu de Foment del Treball, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, juntament amb el president del recentment creat Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya, Francisco Gutiérrez, han fet l’acte de lliurament a Enric Ticó, president de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), del Premi a la millor Infraestructura de 2016 per la perllongació del “metro del Vallès” a Sabadell.

Si es manté en el temps aquesta baixa inversió pública a Catalunya, no només es posa en perill la continuïtat del sector de les infraestructures, sinó també la competitivitat de l’economia catalana i la qualitat de vida dels seus ciutadans, i es perdran oportunitats de crear llocs de treball, riquesa i benestar.

L’obra guardonada consisteix en el nou tram d’1,5 quilòmetres les noves estacions “Can Feu-Gràcia” i “Plaça Major”, que van entrar en servei el passat 12 de setembre i substitueixen les antigues estacions de “Sabadell Estació” i “Sabadell Rambla” respectivament. La infraestructura premiada és un bon exemple de desenvolupament en funció de la demanda i ofereix una relació positiva en el cost-benefici. A més, ha integrat les noves tecnologies i tendències tant en la concepció, com el disseny, construcció i manteniment de la pròpia infraestructura, raons aquestes que van inclinar els membres del jurat en favor seu. La Nit de les Infraestructures va ser presidida per Josep Rull, conseller de Sostenibilitat i Territori de la Generalitat de Catalunya.

 
 http://www.consellinfraestructures.cat/

 

feedback
x