cabecera noticies

Activitats Cambra nº 22/2021

RESUM D’ACTIVITATS. Setmana del 7 de juny de 2021 

Activitats institucionals 

- 7/6/2021 La Cambra de Contractistes a Foment del Treball Nacional

El President, i resta de representants de l’entitat, van assistir a les reunions  de la Junta Directiva, l’Assemblea General i l’acte de lliurement de la Medalla d’Honor de Foment del Treball Nacional. 

- 8/6/2021 Junta Directiva 

- 8/6/2021 Assemblea General

Els membres de l’Assemblea General van aprovar unànimement la gestió de l’entitat durant l’exercici 2020 i les línies d’actuació per a l’any 2021. El senyor Ricard Font, secretari general de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, va cloure l’acte. 

- 9/6/2021 La Cambra de Contractistes a la FEC

El President, acompanyat del Secretari General, assistí a les reunions de la Junta Directiva y de l’Assemblea General de la Federació d’Entitats Empresarials de la Construcció de Barcelona (FEC). 

- 9/6/2021 La Cambra de Contractistes a la Confederació Catalana de la Construcció

El President, acompanyat del Secretari General, assistí a les reunions de la Junta Directiva y de l’Assemblea General de la Confederació Catalana de la Construcció (CCC). 

- 10/6/2021 Comissió Laboral

Els membres de la Comissió, reunits telemàticament, analitzaren, entre d’altres qüestions,  la situació de la negociació col·lectiva, així com de la negociació de la reforma laboral. 

- 10/6/2021 La Cambra de Contractistes amb Infraestructures.cat

El Secretari General, juntament amb representants de CONSTCAT i del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, participà a la reunió tècnica amb els senyors Carles Solà, director de Producció, i Agustí Valera, cap de la Divisió de Planificació, Medi Ambient i Prevenció de Riscos Laborals, i la senyora Sonia Mateo, cap de l’Assessoria Jurídica, d'Infraestructures.cat per intercanviar opinions i experiències per a la millora de la contractació pública. 

- 11/6/2021 La Cambra de Contractistes amb Comissions Obreres.

El President, acompanyat del Secretari General, es va reunir amb representants de Comissions Obreres per abordar diverses qüestions relatives al sector de la construcció a Catalunya. 

AGENDA D’ACTIVITATS PREVISTA. Setmana del 14 de juny de 2021 

- 15/6/2021 La Cambra de Contractistes a la V Nit de les Infraestructures 

- 18/6/2021 La Cambra de Contractistes a la Comissió de Classificació 

CIRCULARS ENVIADES 

- Fiscal 3/2021 ‘Impost sobre Activitats Econòmiques. Modificació del termini d’ingrés en període voluntari’ 

- Laboral 17/2021 ‘Instrucció del Departament d’Empresa i Treball sobre tramitació dels ERTOS d’acord amb el Reial Decret-llei 11/2021’ 

- Medi Ambient 4/2021 ‘Avaluació i gestió del soroll ambiental’

feedback
x