cabecera noticies

Informe sobre l'augment de preus i els desabastiments/retards de les matèries primeres

La Cambra de Contractistes va presentar ahir, 20 d'octubre en roda de premsa el seu informe sobre l'augment de preus i els desabastiments/retards de matèries primeres on destaquem els següents titulars:

  • Totes les empreses del sector de la construcció s’han vist afectades per l’augment de preus de les matèries primeres i més del 40% s’han vist forçades a resoldre algun contracte o a paralitzar algunes obres com a conseqüència d’aquest augment. 
  • Per a més del 70% de les empreses l’augment de preus de les matèries primeres ha suposat un increment superior al 10% sobre el cost total de les obres. 
  • Prop del 80% de les empreses s’han vist afectades pels desabastiments i retards inusuals en obra de materials. 
  • L’acer, la fusta, l’alumini i el coure han sigut els materials més afectats tant com per l’increment de preus com pel desabastiment i retards. 
  • La Cambra de Contractistes demana a les Administracions Públiques que donin solucions a les obres en curs i recuperin mecanismes de revisió de preus per a les properes licitacions. 

Veure informe sencer 

El alza de las materias primas paraliza las obras en Catalunya @expansioncom @exp_catalunya @gtrindadearias pic.twitter.com/1nJLRyLNGb

feedback
x