cabecera noticies

Activitats Cambra: 15-23 de desembre 2014

RESUM SETMANAL D'ACTIVITATS. Setmana del 15 desembre

Activitats institucionals:

15/12/2014 La Cambra de Contractistes es reneix amb el Conseller d'Empresa i Ocupació. El senyor Joaquim Llansó i els senyors Manuel A. Delgado, Ramon Peñaranda i Xavier Tauler es van entrevistar amb el Conseller d'Empresa i Ocupació, Hble. senyor Felip Puig i Godes, a qui van presentar la nova Junta Directiva i amb qui van intercanviar impressions sobre la situació del sector de la construcció a Catalunya.

16/12/2014 La Cambra de Contractistes es reuneix amb la Federació de Gremis de la Construcció de Lleida. El President i el Secretari de la Cambra de Contractistes es van reunir amb una representació de la Federació d'Empresaris de la Construcció de Lleida, encapçalada pel seu president, senyor Josep Maria Gardeñes, per tal d'intercanviar impressions sobre el present i futur del sector i de les organitzacions empresarials que el representen a Catalunya.

16/12/2014 La Cambra de Contractistes participa a les jornades organitzades per l'European Institute of de Mediterranean (IEMed) El cap d'Estudis i Administració de la Cambra de Contractistes participa les jornades organitzades per l'European Institute of de Mediterranean (IEMed) i coordina la sessió titulada "Funding of Urban Development, Infrastructures and Utilities: The Importance of Pubic Private Partnerships for Assuring Financial Sustainability".

17/12/2014 Reunió del Consell territorial de la Fundació Laboral de la Construcció.

18/12/2014 Reunió del Consejo de Gobierno de la Confederación nacional de la Construcción.

AGENDA D'ACTIVITATS PREVISTA. Setmana del 22 de desembre

Activitats institucionals:

22/12/2014 La Cambra de Contractistes amb el Port de Barcelona.

feedback
x