POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. Responsable del tractament

¿Qui és el Responsable del Tractament de les seves dades personals?

Raó Social: CAMBRA OFICIAL DE CONTRACTISTES D'OBRES DE CATALUNYA

Domicilio social: Via Laietana, 32 3ª • 08003 Barcelona

C.I.F .: Q0867010A

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 93 467 52 86

2. Finalitat del tractament de les dades i categories de los dades tractades

¿Amb quina finalitat?

Tractem la informació que ens facilita l'usuari amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d'informació realitzada a través del lloc web i, si escau, enviar-li comunicacions informatives i comercials que puguin ser del seu interès.

¿Quan temps conservarem les seves dades?

Conservarem les seves dades personals mentre l'usuari no sol·liciti la seva supressió.

¿Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de l'usuari prestat mitjançant l'acceptació de la clàusula de tractament de dades.

En els formularis del lloc web, caldrà que l'usuari empleni els camps marcats com a 'obligatoris'. Si l'usuari no emplena totes les dades de caràcter personal sol·licitades per CAMBRA OFICIAL DE CONTRACTISTES D'OBRES DE CATALUNYA en el formulari, pot implicar una deficient atenció a la sol·licitud realitzada.

L'usuari haurà de mantenir les seves dades personals actualitzades a fi que la informació continguda en els fitxers de CAMBRA OFICIAL DE CONTRACTISTES D'OBRES DE CATALUNYA estigui actualitzada i sense errors.

¿A quins destinataris es comuniquen les seves dades?

CAMBRA OFICIAL DE CONTRACTISTES D'OBRES DE CATALUNYA no té previstes cessions de dades.

¿Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

L'usuari pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins pels quals van ser recollides. També podrà sol·licitar els drets a la limitació del tractament i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

L'usuari podrà exercitar els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, acreditant la seva identitat en el domicili social de CAMBRA OFICIAL DE CONTRACTISTES D'OBRES DE CATALUNYA o sol·licitar-ho mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Així mateix, pot sol·licitar la seva baixa fent servir el formulari que trobareu al peu d'aquesta Política de privadesa.

Els titulars de les dades personals tenen dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es • C / Jorge Juan, 6 • 28001 Madrid).

Revisió 22 de maig de 2018