Volver al listado
Socios10 noviembre

COMSA Corporación ha estat guardonada en els XI Premis Atlante de Foment del Treball Nacional

Foment premia com a exemple d’èxit a Comsa Corporación en la implementació efectiva de la prevenció de riscos laborals, en la categoria de "Mesures preventives aplicades"


COMSA Corporación ha estat guardonada en els XI Premis Atlante de Foment del Treball Nacional a la prevenció de riscos laborals, en la categoria de "Mesures preventives aplicades", que tenen com a objectiu la millora de les condicions de seguretat i salut de les persones en entorn de treball.

La iniciativa de COMSA Corporación reconeguda amb aquest guardó aborda la gestió preventiva per exposició a temperatures extremes per calor. Amb més de 125 centres de treball a l'aire lliure a Espanya i executant activitats catalogades com a inajornables, la gestió del risc per calor és una prioritat per a la companyia.

En aquest sentit, COMSA Corporación ha implementat un enfocament integral que inclou l'establiment del nivell de risc a partir de l‟avaluació de la càrrega metabòlica de cada activitat i el nivell d'alerta per temperatura; així com la integració del protocol d'estrès tèrmic a la vigilància de la salut.

A més, de la mà de Beawre, s'ha automatitzat la generació d'avisos per alertes meteorològiques de manera senzilla i eficient a partir de l'encreuament d'informació sobre projectes amb la informació de la pàgina d'AEMET - Agència Estatal de Meteorologia.

Aquestes accions han estat complementades amb campanyes de sensibilització i de la distribució de polseres per al control del cop de calor a treballadors i treballadores.

La implementació d'aquest projecte subratlla la dedicació i el compromís al benestar i seguretat de tots els nostres equips.

http://hundreds-wordpress-uploads.s3.eu-west-3.amazonaws.com/ccoc/uploads/2023/11/1699622388__1699533828682.jpghttp://hundreds-wordpress-uploads.s3.eu-west-3.amazonaws.com/ccoc/uploads/2023/11/1699622388__1699533828682.jpg