Tornar al llistat
Projectes23 novembre

IV Jornada sobre Gestió de les Infraestructures i els equipaments: Conservació i modernització

ELS EXPERTS DEL SECTOR PÚBLIC I EMPRESARIAL DEFENSEN LA NECESSITAT D'UN NOU MODEL. PER A LA CONSERVACIÓ, MANTENIMENT I MILLORA DELS EQUIPAMENTS

Ahir es va celebrar a la Sala d’Actes José Antonio Torroja de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports (ETSECCP) de l’UPC la “IV Jornada sobre la Gestió de les Infraestructures i els Equipaments: Conservació i modernització.”, organitzada per la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC), amb el suport de la pròpia Escola. En el decurs de la jornada, representats de les administracions públiques (estatal, autonòmica i local), del sector empresarial i experts.

Una representació significativa del sector i les administracions

La jornada, a la qual van assistir 115 persones, va acollir una àmplia representació del sector professional de l’obra pública, les infraestructures i els equipaments, tant de l’àmbit públic com del privat.

La benvinguda i apertura de l’acte va anar a càrrec de Esther Real Saladrigas, Directora de l’ETSECCP, Joaquim Llansó Nores, President de la CCOC, i de Javier Herrero Lizano,  Director General de Carreteres del MITMA, que va cloure la introducció a la Jornada .

El contingut de la jornada s’ha estructurat en 4 eixos:

A la cloenda va intervindre Janet Sanz, Tinenta d’Alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i Ricard Font i Hereu, Secretari General del Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya que va qualificar de molt positiva la jornada i va agraïr la tasca de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya, perquè permet als diversos agents compartir coneixements i aprofundir en el diàleg per fer front amb optimisme als reptes del futur, ambientals, socials i econòmics, en l’àmbit de les infraestructures i equipaments.

Principals conclusions de la jornada

Després de més de quatre hores de debat, les principals conclusions van ser les següents:

Descarregar nota de premsa